Frénk van der Linden wordt op op maandag 23 april geïnterviewd door burgemeester Joris Bengevoord. Foto: PR
Frénk van der Linden wordt op op maandag 23 april geïnterviewd door burgemeester Joris Bengevoord. Foto: PR

Burgemeester interviewt Frénk van der Linden

Algemeen

WINTERSWIJK - Maandag 23 april is Frénk van der Linden in Winterswijk om te vertellen over zijn boek Onder Hollandse Helden-Valkuilen en levenslessen van een vragensteller. Oorspronkelijk zou Frénk van der Linden op 18 januari naar Winterswijk komen. Door ziekte is zijn komst uitgesteld, tot maandag 23 april. Mensen die nog kaarten hebben voor 18 januari kunnen die uiteraard ook gebruiken voor maandag 23 april. De bijeenkomst is in het Doopsgezinde Kerkje aan de Torenstraat en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten tien euro, inclusief koffie of thee. Ze zijn te koop via boekhandel Kramer.

In de bundel staan 25 columns van mensen die door Frénk van der Linden zijn geïnterviewd, van Frits Bolkestein tot Wende Snijders, van Tatjana tot Jan Marijnissen, en van journalistieke collega's zoals Matthijs van Nieuwkerk, Paul Witteman en Geert Mak. Daarnaast hebben diverse schrijvers bijdragen geleverd zoals Arnon Grunberg en Tommy Wieringa. Maar ook staan er interviews in met Johan Cruijff, Anouk, Freddie Heineken, Neelie Kroes. Frénk van der Linden probeert te achterhalen wat de gevoelige momenten waren en welke conflicten zich afspeelden. En hoe werkt het tussen de pers en bekende Nederlanders?
In het boek wordt ook ruim aandacht besteed aan de moeizame band die Frénk met zijn gescheiden ouders heeft gehad.
In dit boek zijn vraaggesprekken opgenomen waarvan hij het meest heeft geleerd. In een reeks overpeinzingen probeert hij zo eerlijk mogelijk op een rij te zetten wat goed is gegaan en wat fout is gegaan. De lezer kan achter de schermen kijken van deze meesterinterviewer.
Op 23 april zijn de rollen een keer omgedraaid want burgemeester van Winterswijk Joris Bengevoord gaat Frénk van der Linden vragen stellen over zijn boek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant