Muzikale Naobers in actie

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 7 april as geven Eendracht Winterswijk en Crescendo Ratum gezamelijk een concert genaamd: Muzikale Naobers. Deze titel komt voort uit het feit dat beide verenigingen uit Winterswijk afkomstig zijn. Tevens zijn zij beide een fanfare orkest.

Eendracht is een 1e divdisieorkest onder leiding van Thijs Musch en Crescendo een 2e divisieorkest onder leiding van Erik Kluin. Nadat er van beide verenigingen wat aanhang kwam kijken op elkaars concerten en men over en weer elkaar ook weleens geholpen heeft met het inlenen van muzikanten wanneer dat nodig was, is het idee ontstaan om ook eens samen een concert te geven. Zo kwam het dat de beide muziekcommissies meerdere avonden bij elkaar gezeten hebben en 'Muzikale Naobers' is ontstaan.
Op deze avond zal het de fanfareliefhebber aan niks ontbreken, er zullen stukken van niveau gespeeld worden, solistisch werk, maar ook de lichte muziek zal niet ontbreken.
Na afloop zal de Backcorner Tucker band voor de vrolijke noot zorgen in de hal van de Boogie Woogie, waar gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een hapje en een drankje. The Backcorner Tucker band heeft z'n naam te danken aan muzikanten uit de Achterhoek en Twente. Hun repetoire bestaat uit bekende nummers solo-zang en close harmony, maar geven hier op geheel eigen wijze een twist aan.
Kortom een avond waar voor iedere muziekliefhebber wat wils is.
De aanvang van deze avond is om 20.00 uur in Boogie Woogie te Winterswijk. Entree kost 7,50 euro inclusief een pauzedrankje.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant