Frühschoppen met Singing Sisters en Catores Amant Humores

Algemeen

HENXEL - Op zondag 25 maart vanaf 11.30 uur is er een koffieconcert annex frühschoppen met de Singing Sisters en Cantores Amant Humores (wat zoveel betekent als 'Koor dat wel van een geintje houdt') in de Emmaschool aan de Vredenseweg 170 in Henxel. Ooit zijn de koren ontstaan als eenmalig gebeuren voor het school- en volksfeest bij de Emmaschool maar uitgegroeid tot twee enthousiaste koren, een dameskoor en een herenkoor. Beide koren oefenen eens per twee weken.

De heren repeteren om de week op dinsdag onder leiding van Arjan Eeltink. Cantores Amant Humores is een shanty koor, zij zingen levensliederen, grappige dialectliedjes, Nederlands-, Duits-en Engelstalige liedjes.

De Singing Sisters oefenen om de week op donderdag waarbij Annette Vreeman de leiding heeft. Zij zingen nummers van de Beatles tot Guus Meeuwis, van Chicago tot Carole King. Met veel plezier en enthousiasme wordt er geoefend maar ook het ontmoeten is erg belangrijk. Er is dan ook altijd tijd voor een praatje met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. De meeste leden komen uit Henxel en Huppel maar er komen ook talenten uit Meddo, Ratum, Kotten, Winterswijk, Aalten en Vreden. Beide koren zingen dus een heel verschillend genre.

Iedereen is van harte welkom op op zondag 25 maart te komen luisteren en elkaar te ontmoeten. De koorleden begroeten hun gasten graag met een kopje koffie vanaf 11.00 uur. Tussendoor is er een pauze. De entree is gratis maar een vrije gift is altijd welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant