Perron 8 houdt high tea bij VanStreek

WINTERSWIJK - Zondag 18 maart organiseert Perron 8 een high tea bij VanStreek. Deelnemers en vrijwilligers gaan samen aan de slag om een heerlijke high tea voor hun gasten neer te zetten. Kom je ook?

Perron 8 vindt het belangrijk dat deelnemers kunnen participeren in hun eigen woonomgeving net als alle andere inwoners. Perron 8 heeft veel deelnemers uit Winterswijk en wil hen daarom ook de kans bieden om mee te doen aan activiteiten en projecten die in Winterswijk plaatsvinden.

VanStreek biedt sinds het najaar 2017 iedereen de kans om een keer te koken in hun restaurant in Winterswijk. Deelnemers en vrijwilligers van Perron 8 komen hier allemaal uit de streek en kijken er naar uit om hier ook een bijdrage in te leveren. Daarom organiseren zij zondag 18 maart een high tea bij VanStreek.

Verschillende teams van De Lichtenvoorde helpen in de voorbereidingen. Zo worden er menukaartjes gemaakt, de hapjes voorbereid en stelt woonlocatie de Spoorstraat hun keuken beschikbaar.
Reserveren kan via de Facebookpagina van Vanstreek, stuur een mailtje naar vanstreekmetlotte@gmail.com of bel 06-12020228.

Meer berichten