Kwartfinale NK turnen voor heren in Winterswijk

WINTERSWIJK - In het weekend van 24 en 25 maart bruist het in Winterswijk van de activiteiten georganiseerd door Penta Winterswijk in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). De Sport- en turnhal zal worden omgebouwd naar een prachtige turnarena waar ongeveer 500 turners uit heel Nederland zullen strijden in de kwartfinale NK heren 1, 2e en 3e divisie. Met als doel een plek op de halve finale voor het NK te veroveren. Op zowel zaterdag als zondag zijn de oefeningen van de heren in verschillende categorieën te bewonderen. Voor deze wedstrijd hebben ook turners van Penta Winterswijk zich geplaatst. Op zondag zijn turners uit de eredivisie te zien.

Op zondag 25 maart zijn er n theater de Storm dansvoorstellingen om 14 en om 18.30 uur, van het Penta Dance Department. Aan beide voorstellingen doen zo’n 300 dansers in de leeftijd van 4 tot 50 jaar mee. Invloeden uit veel verschillende landen en culturen worden verwerkt in de choreografieën. De kaarten zijn te koop bij theater de Storm in Winterswijk.

Om dit soort activiteiten te kunnen realiseren kan de vereniging niet zonder sponsoren. Penta Winterswijk heeft er al een aantal kunnen verwelkomen, maar als wie dit leest en al deze activiteiten een warm hart toedraagt, kan contact opnemen met: info@pentawinterswijk.nl.

Meer berichten