Businessavond Excelsior met burgemeester Bengevoord

WINTERSWIJK - Muziekvereniging Excelsior is bekend van haar muzikale optredens, zoals recentelijk de twee uitverkochte voorstellingen van Musical Highlights. En natuurlijk de concertreis naar China vorig jaar oktober. Een activiteit die wat minder in de spotlight staat, maar zeker zo belangrijk; de jaarlijkse avond van Businessclub Excelsior. Een gezellige, inspirerende ondernemersavond.

Businessclub Excelsior is opgericht om het financieel mogelijk te maken om goed jeugdbeleid te kunnen voeren. De businessclub bestaat uit een diverse groep van ruim 120 ondernemers. Leden krijgen gratis toegang tot de optredens, krijgen publiciteit en als aanvullende service wordt door onze vrijwilligers geassisteerd bij het afvoeren van oud-papier. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar tijdens de optredens van Excelsior en tijdens de jaarlijkse businessavond.

Thema businessavond: jeugd
Om succesvol te zijn en te blijven hecht Excelsior veel waarde aan het werven, binden en boeien van jeugdleden. De jeugd vormt niet alleen de basis voor een gezond verenigingsleven, maar zij vormen ook de basis voor ondernemend Winterswijk. Alle reden om met de businessclubleden in gesprek te gaan, en te zoeken naar antwoorden op de vraag: Hoe maken we Winterswijk nog aantrekkelijker om te ondernemen en te wonen? Vaak wordt er gesproken over jongeren. Op deze avond gaat men ook graag met hen in gesprek. Er zijn diverse jongeren aanwezig die aan de vooravond staan van hun vervolgstudie, die na hun studie terug zijn gekomen en jongeren die Winterswijk hebben verlaten.

Gastspreker
Burgemeester Joris Bengevoord is een voorbeeld van de jongere die uit Winterswijk is vertrokken voor studie en werk, en die is teruggekeerd. Hij was voor zijn burgemeesterschap ondernemer en lid van businessclub Excelsior. Daarom ziet Excelsior hem als ideale spreker voor deze avond. Hij wil graag met de businessclubleden spreken over de wijze waarop zij denken dat het mogelijk is om jongeren weer terug te halen naar Winterswijk.

Informeel netwerken
Na afloop van het officiële programma, is er ruim gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken en om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden
Leden van businessclub Excelsior hebben een uitnodiging ontvangen. Maar ook ondernemers die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom. Daarvoor kan men per mail de aanmelding voor 16 maart sturen naar businessclub@excelsior-winterswijk.nl

Businessavond Excelsior Winterswijk is op donderdag 22 maart, met vanaf 19.00 uur de ontvangst. Het programma in MFA Pelkpark aan de Hakkelerkampstraat begint om 19.30 uur.

Meer berichten