Opfriscursus verkeer

Algemeen

WINTERSWIJK - Veilig Verkeer Nederland afdeling Winterswijk, houdt op dinsdag 6 maart een gratis bijeenkomst waar de algemene kennis over de Nederlandse verkeersregels kunnen worden opgefrist. Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur in Het Atrium van de Pelkwijk, Laan van Hilbelink 95, Winterswijk.

Telkens weer komen er nieuwe verkeersborden bij (in 2017 zijn er 14 bijgekomen) en worden er nieuwe verkeersregels bedacht of verbeterd. Misschien is de kennis over verkeersregels wat weggezakt, dan is het noodzakelijk deze kennis weer eens op te frissen. Deelname aan deze opfrisbijeenkomst is gratis en heeft geen gevolgen voor het rijbewijs.
Frank Massop, erkende rijschoolhouder, deelt tijdens deze bijeenkomst zijn kennis en vertelt over de nieuwe verkeersregels en verkeerssituaties. Iedere Winterswijker die met vragen, twijfels of zorgen betreffende een verkeerssituatie zit, kan tijdens deze bijeenkomst een passend antwoord krijgen.
Er kunnen maximaal 50 personen aan deze opfrisbijeenkomst meedoen, aanmelden is daarom noodzakelijk, dat kan per e-mail: vvn-winterswijk@hetnet.nl of info@frankmassop.nl telefonisch bij VVN tel. 06-53534440.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant