Extra filmavonden Vereniging Het Museum

WINTERSWIJK - Op dinsdag 6 maart en donderdag 8 maart vertoont Willy Eijkman van de Vereniging Het Museum (VHM) tijdens twee extra filmavonden weer oude films over Winterswijk. De eerste vier avonden waren binnen de kortste keren uitverkocht.

Op het programma staan onder meer opnames van het oude centrum van de gemeente (1920-1921), de Tricotfabriek (1925), opening Hermanshoeve in Meddo (1933), Koninginnefeest en corso (1938). Na de pauze wordt de avond voortgezet met beelden van een filmavond bij Freriks met oude projectoren, de kinderspelen op het volksfeest (1963, bloemencorso (1968), huldiging jubilaris bij Meijerink en Zonen (1975). De twee extra filmavonden worden besloten met een kraker uit 1986 waar altijd veel vraag naar is.
De filmavonden in de muziekschool Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 beginnen om 20.00 uur. Plaatsbespreking is noodzakelijk gelet op het beperkte aantal plaatsen per avond. Dit kan via mailadres: info@vereniginghetmuseum.nl. Telefonisch kunnen plaatsen worden besproken tijdens kantooruren op maandag, dinsdag en donderdag. De entree bedraagt voor leden VHM 3 euro en voor niet leden 5 euro.

Reageer als eerste
Meer berichten