Open Podium bij Ankomm'n. Foto:  Anita Duenk
Open Podium bij Ankomm'n. Foto: Anita Duenk

Open podium Come On! bij Gastgalerij Ankomm'n

CORLE - Op zondag 4 maart valt er weer veel te genieten in Gastgalerij Ankomm'n. Die middag is er het Open Podium 'Come On!'. Tussen 15.00 en 17.00 uur beklimt een bont gezelschap van zangeressen, zangers, instrumentalisten, voordrachtskunstenaars en andere performers het podium.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden. Deelname is gratis. Er is een kleine geluidsinstallatie beschikbaar. Wie wil zingen en zelf de muziek daarbij wil verzorgen, kan een cd of usb-stick meenemen. Maar zangers kunnen zichzelf natuurlijk ook begeleiden op een instrument. Er is verder een eenvoudig keyboard aanwezig en eventueel ook een laptop voor karaoke. Aanmelden kan bij Rob de Visser die dit open podium voorbereidt. Dat kan tot 28 februari via rob@korenmaat.info of 06-53176427.

De toegang is die gratis, maar een vrije gift in de hoge hoed wordt op prijs gesteld. Gastgalerij Ankomm'n ligt aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Rijd de Mentinkweg in vanaf de rondweg ter hoogte van McDonalds.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>