Colubris Recreatief Voetbaltoernooi

WINTERSWIJK - FC Winterswijk organiseert in 2018 voor de 38ste keer het Recreatieve Voetbaltoernooi voor vriendengroepen, café-, bedrijven- en familieteams en teams van bijvoorbeeld jongerenclubs. Het toernooi staat bekend om de gezellige sfeer, vooral ook tijdens de 'derde helft'. In de finaleweek verzorgt DJ Your Generation ook dit jaar voor muziek in de kantine.

Het toernooi wordt gespreid over twee weken gespeeld, in de categorieën Recreatief, Bedrijven, Dames en Overige. De wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld en de twee natuurgrasvelden. De categorie Bedrijven speelt de voorronde op woensdag 13 juni en de finales op woensdag 20 juni; de andere categorieën spelen hun voorronde op donderdag 14 juni en de finales op donderdag 21 juni.

De organisatie beslist over de indeling. Daarbij is Recreatief écht recreatief, dat wil zeggen dat er maximaal drie actieve voetballers deel mogen uitmaken van het team, en dat mogen geen eerste-elftalspelers zijn. Voor de afdelingen Bedrijven, Overige en Dames gelden geen beperkingen qua deelname van actieve voetballers en eerste-elftalspelers.

Bedrijven worden zoveel mogelijk in de categorie Bedrijven ingedeeld. De resterende teams spelen in de categorie Overige en de dames, dat spreekt voor zich, in de categorie Dames.

Informatie en/of inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Marjon Beeks, beeks@chello.nl of tel. 06-28083955, of bij Joey Frielink, joeyfrielink@gmail.com of tel. 06-48534840.

Meer berichten