Pubquiz voor goed doel

WINTERSWIJK/GROENLO/LICHTENVOORDE/AALTEN - JCI Oost-Achterhoek, beter bekend als de Junior Kamer, houdt na groot succes van voorgaande edities ook in 2018 weer de JCI Pubquiz met uitdagende vragen in verschillende categorieën op zaterdag 24 maart bij Café Kras in Groenlo. De opbrengst van de pubquiz gaat naar goede doelen.

Vanaf 20.00 uur zijn teams van maximaal drie personen welkom. De JCI Pubquiz start om 20.30 uur. Teams bestaande uit collega's, vrienden, bekenden of familie mogen hun hersenen laten kraken over verschillende Pubquiz vragen waarbij het ook om gezelligheid draait. De kosten bedragen 30 euro per team. Dit bedrag is inclusief twee drankjes per persoon en een aantal hapjes. Deelnemers kunnen die avond contant betalen.
Vanwege de beperkte ruimte kan men zich aanmelden met teamnaam en leden via pubquiz@jcioa.nl, uiterlijk 17 maart (vol = vol).
JCI Oost-Achterhoek is een mooie mix van een groep jonge, ondernemende en enthousiaste mensen uit de gemeentes Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten die zich als vereniging richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven.


www.jcioa.nl/pubquiz/.

Meer berichten