Een scène uit Midlifecrisis en Appeltaart. Foto: PR
Een scène uit Midlifecrisis en Appeltaart. Foto: PR

Nieuw Leven twee keer op de planken

Algemeen

WINTERSWIJK - Nieuw Leven zet 17 en 18 februari het blijspel Midlifecrisis & Appeltaart van Lisette Leenders op de planken, waarin veel gelachen kan worden door de leuke typetjes, en de benarde posities waarin zij terecht komen. De regie van dit hedendaagse stuk is in handen van Wim de Roos. De voorstelling wordt op zaterdag 17 februari vanaf 20.00 uur en zondag 18 februari vanaf 14.00 uur gespeeld in gebouw Emma in Ratum.

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in het huwelijk van Steef en Sophie van der Velden. Wat is er toch gebeurd met hen? Het vertrouwen lijkt geheel weg bij Sophie, als Steef zich anders gedraagt, zich uitslooft om er goed uit te zien en een paar dagen op zakenreis gaat. Door een misvatting van één van de buurvrouwen en al haar goede adviezen lijkt het faliekant mis te gaan en loopt de situatie geheel uit de hand. Maar dit blijspel kent een goede afloop …..Of toch niet?
Kaarten reserveren kan bij Riek ten Pas, tel. 0543-562253, Irma van Lochem, tel. 06-53661585 of toneelnieuwleven@outlook.com.


toneelnieuwleven.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant