De winnaars van 2017 van De Kei van Komrij. Foto: PR
De winnaars van 2017 van De Kei van Komrij. Foto: PR

Vijfde editie Kei van Komrij met speciaal jurylid Arijan van Bavel

Algemeen

WINTERSWIJK - De jaarlijkse talentenjacht van het Gerrit Komrij College, de Kei van Komrij, is altijd al een feest, maar op 26 januari is het feest dubbel zo groot: de editie van dit jaar is namelijk alweer de vijfde opeenvolgende. Afgelopen week startte de kaartverkoop. Ook belangstellenden die niet verbonden zijn aan de school zijn welkom om de talenten van het Gerrit Komrij College te bewonderen.

Net zo traditioneel als de Kei van Komrij inmiddels zelf is, is de aanwezigheid van een bijzonder jurylid. Eerder waren dit de producer Brownie Dutch, Yuvat Westendorp, Shary-An en plaatselijk Beatbox en zangtalent Jarno Ibarra. Dit jaar is opnieuw gekozen voor een plaatselijke landelijke bekendheid: Arijan van Bavel.

Vlaamsche Pot
Van Bavel is zoals hij zelf in een aankondigingsvideo zegt, de vrouw van de burgemeester. Hij is ook acteur, zanger en dramatherapeut en verwief bekendheid als Adje bij Paul de Leeuw. Leerlingen kennen Van Bavel vooral van Sterren springen. Op 12 april treedt hij in theater De Storm als Frits op in de productie 'In de Vlaamsche Pot'. Van Bavel zal de optredende scholieren helpen bij de voorbereiding op hun optreden op het podium en is tevens jurylid. De zangers en zangeressen worden tijdens een workshop van Maartje Waanders voorbereid op hun optreden.

Kaartverkoop van start
De Kei van Komrij is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De organisatie geeft aan dat het voor leerlingen van groep 8 ook een leuke manier is kennis te maken met de school. De avond begint om 19.30 uur, de zaal is om 19 uur open. Kaarten zijn á € 2,50 per stuk tussen 8.00 uur en 16.00 uur verkrijgbaar bij de receptie van het Gerrit Komrij College. Wanneer de zaal ook dit jaar uitverkocht is, wordt bij voldoende belangstelling een livestream in het atrium getoond.

Inzameling
Tijdens de Kei van Komrij wordt geld ingezameld voor 'Voedselbankdag van De Waarbeek', een dag waarop kinderen van gezinnen die van de Voedselbank afhankelijk zijn het park mogen bezoeken. De Waarbeek is het pretpark waarvan Van Bavel mede-eigenaar is. Van Bavel wilde voor zijn medewerking aan de Kei van Komrij geen vergoeding. In plaats daarvan maakt het Gerrit Komrij College een geldbedrag over ten gunste van de Voedselbankdag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant