Ode aan Rory Gallagher met gitarist Vedran Mircetic

WINTERSWIJK - Op zaterdag 27 januari is café De Stam aan de Misterstaat in Winterswijk het toneel van The Steamroller, een hommage aan de grootste bluesrockartiest aller tijden: Rory Gallagher. Het optreden begint om 21.30 uur en de entree is gratis.

The Steamroller bestaat uit Raymond Grevink (Baltazar, de Bruurkes, Raw Flowers): bas; Arjan de Bree (Sordid Mud, Sonic Beam) vocalen & bluesharp, Vedran Mircetic (De Staat en diverse tributebands) gitaren, Mike Visser (Living Room Heroes, Donnerwetter en Tribute To The Doors) drums. Het pact tussen deze heren werd bezegeld tijdens het jaarlijkse Duvelse Bluesfestival in Oerkroeg Schiller te Aalten.Ze spelen een stevige mix van blues, bluesrock en rock; met deze avond een hommage aan een van de grootste blueslegendes aller tijden: Rory Gallagher.

De band speelde voor het laatst in 2009 in Winterswijk, dus dit is een uitgelezen mogelijkheid om deze heren live te zien en beluisteren. Een kleine greep uit hun (Gallagher-)repertoire: Bought and Sold, What's going on, Messing with the kid, Same old story en het legendarische nummer Moonchild.

Reageer als eerste
Meer berichten