Esther Teunissen (links) en Loes ten Dolle flankeren directeur Ton Mengerink van de bibliotheek. Foto: PR
Esther Teunissen (links) en Loes ten Dolle flankeren directeur Ton Mengerink van de bibliotheek. Foto: PR

Verkiezingsprogramma D66 Winterswijk overhandigd bieb

WINTERSWIJK - Op 8 januari heeft lijsttrekker Loes ten Dolle van D66 Winterswijk het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen overhandigd aan Ton Mengerink, directeur-bestuurder van bibliotheek Oost-Achterhoek. Zij deed dat in gezelschap van een aantal leden van de steunfractie, die op de kandidatenlijst staan van D66 Winterswijk.

Esther Teunissen overhandigde een korte versie van het verkiezingsprogramma. Deze versie is gemaakt in begrijpelijk Nederlands, ook geschikt voor laaggeletterden. D66 Winterswijk vindt dat informatie van de gemeente voor iedereen te toegankelijk en leesbaar moet zijn: om die reden is gekozen om het aan de bibliotheek te overhandigen waarin ook het Taalhuis zit. Een plek waar mensen die moeite hebben met taal elkaar kunnen ontmoeten.

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Belangrijkste verkiezingsthema's van D66 Winterswijk zijn: het voortbestaan van verenigingen, zorg aan huis, meer aandacht voor jongeren in Winterswijk, goede woonmix en betaalbaar wonen voor jong en oud en het realiseren en stimuleren van burgerinitiatieven. Het hele programma en de verkorte versie zijn online te lezen op de site van D66 Winterswijk.


www.d66winterswijk.nl

reageer als eerste
Meer berichten