Mazars neemt Ten Kate Huizinga over

Algemeen

WINTERSWIJK - Per 1 januari neemt Mazars Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs over. Mazars en Ten Kate Huizinga gaan, onder de naam Mazars, samen werken aan de verdere groei en professionalisering van Mazars in Oost-Nederland.

Ten Kate Huizinga is het grootste onafhankelijke accountantskantoor in de regio. Wim Lubben, lid Raad van Bestuur Mazars: "Mazars ziet Ten Kate Huizinga als de juiste partij om haar praktijk in Oost-Nederland uit te breiden. Het is een gerenommeerd kantoor met een solide reputatie, waardevolle expertise en een interessante klantenkring. Ook de sectorexpertise van Ten Kate Huizinga sluit naadloos aan bij de strategische ambities van Mazars op het gebied van marktontwikkeling. Bovendien herkent Ten Kate Huizinga zich volledig in de waarden en de persoonlijke benadering van Mazars. Wij zijn overtuigd van de economische potentie van de regio en hebben vertrouwen in de regionale arbeidsmarkt."
Rob Blokhuis, directievoorzitter Ten Kate Huizinga: "Ten Kate Huizinga ziet in Mazars de ideale partner voor het verder professionaliseren van haar dienstverlening."
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo draagt Mazars bij aan het duurzame rendement van (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars heeft in Nederland 750 medewerkers en is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 81 landen.
Ten Kate Huizinga is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Met 11 partners en 170 medewerkers bedienen zij vanuit vestigingen in Twente (hoofdkantoor in Enschede), de Achterhoek en Gelderse Vallei, sinds 1947, middelgrote en grote ondernemingen. De organisatie verleent diensten op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies en corporate finance.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk