Pieter Navis(links) en Gienne te Gronde (rechts) overhandigen de cheque aan Hans ten Kate en Janny Stronks van Hospicegroep De Lelie. Foto: PR
Pieter Navis(links) en Gienne te Gronde (rechts) overhandigen de cheque aan Hans ten Kate en Janny Stronks van Hospicegroep De Lelie. Foto: PR

Promotiefoto levert 250 euro op voor Hospicegroep De Lelie

Algemeen

WINTERSWIJK - In het voorjaar van 2017 diende Gienne te Gronde namens 100% Winterswijk een foto in van het Hilgelo bij een fotowedstrijd van LeisureLands. Deze foto werd in 2016 voor 100% Winterswijk gemaakt door Pieter Navis.

"Toen ik de aankondiging van LeisureLands zag, waarin ze foto's zochten van hun recreatiegebieden, heb ik Pieter gebeld en gevraagd of ik zijn foto mocht indienen", aldus Gienne te Gronde van 100% Winterswijk. Bezoekers van Leisurelands konden stemmen en uiteindelijk is de foto van Pieter derde geworden in de categorie publiek. De inzending werd beloond met 250, - euro.
"Een mooie kroon op mijn werk", lacht Pieter. "Er zijn zeker 50 foto's ingediend en dan is deze waardering echt heel erg leuk!" Gienne vult aan: "Wat Pieter siert is dat hij meteen aangaf dat hij de geldprijs het liefst aan een goed doel in Winterswijk schenkt. Hospicegroep De Lelie had zijn voorkeur. Daar kunnen wij vanuit 100% Winterswijk alleen maar respect voor hebben. Afgelopen week hebben we de cheque overhandigd aan het hospice."
Sinds 2005 zet het hospice zich in voor terminale zorg bij mensen aan huis én in het prachtig verzorgde hospice aan de Leliestraat. Coördinator Janny Stronks en bestuursvoorzitter Hans ten Kate van Hospicegroep De Lelie namen het bedrag in ontvangst. De zorg van Hospicegroep de Lelie is mogelijk dankzij de inzet van rum 60 vrijwilligers en wordt voor een deel gefinancierd door de overheid. Dit is helaas niet kostendekkend. Naast de bijdrage van de gasten is de stichting afhankelijk van giften, donaties en legaten. Hans ten Kate sluit af: "Wij zijn Pieter dan ook zeer erkentelijk voor zijn donatie!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant