Hard werken op het Bierbal 2016. Foto: PR
Hard werken op het Bierbal 2016. Foto: PR

Bierbal in de Harmonie

Algemeen

WINTERSWIJK - Traditiegetrouw vindt op tweede kerstdag bij de Harmonie in Winterswijk het Bierbal plaats.

De Tsjoek Disco verzorgt al sinds 1989 dit evenement. Dit jaar wordt er nog meer aandacht geschonken aan de aankleding van de zaal, er komen gast-dj's en zoals gebruikelijk is er 's avond de afterparty.
Er heerst steevast gezelligheid, natuurlijk is er weer de bierrace, zijn er aparte bierdrinkgereedschappen, en dat alles omlijst met stevige rock en dance van de Tsjoek Disco.
Een van de hoogtepunten is altijd de bierrace, waarbij teams strijden om de titel 'beste bierdrinkers van het jaar'. De benodigde acht teams voor de bierrace, elk bestaande uit drie personen, kunnen zich opgeven aan de bar. Mooi zou zijn dat ze verschijnen met de naam van hun team op hun shirt. Spontaan besluiten tot deelname kan ook.
De muzikale omlijsting van het spektakel is geheel in handen van dj Jimmy en de bierrace wordt gepresenteerd door Mister Bachus van de Tsjoek Disco.
De aanvang van deze vrolijke kerstviering' is om 15.30 uur, zo rond 20.45 uur zijn alle biervaten naar verwachting wel leeg en wordt het Bierbal 2017 swingend afgesloten. Afgelopen is het dan echter allerminst, want met volle biervaten begint om 21.00 uur het Superkerstbal met onder andere dj Superdeluucks. De entree bedraagt 5 euro, dit polsbandje is zowel 's middags als 's avonds geldig. Minimum leeftijd 18 jaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant