Een spelmoment uit de wedstrijd van HCW heren 1. Foto: PR
Een spelmoment uit de wedstrijd van HCW heren 1. Foto: PR

Mooie winst voor HCW Heren

WINTERSWIJK - Op het vroege tijdstip van zondagochtend 10.15 uur, moesten de heren van HCW 1 thuis aantreden tegen de heren van Erix 2 uit Lichtenvoorde. HCW wist overtuigend te winnen.

Na een aantal wedstrijden gespeeld te hebben met een incompleet team stonden de heren vandaag, ondanks het vroege tijdstip, nagenoeg compleet op het veld waardoor er weer meer balans in het team terug te vinden was. Vandaag mocht er van HCW ook wel weer gewonnen worden na een tweetal nederlagen achterelkaar.

De wedstrijd begon aan beide kanten wat afwachtend, maar HCW wist toch een kleine voorsprong van twee doelpunten te pakken. De gehele eerste helft kon HCW deze kleine voorsprong vast houden. Af en toe waren er wat slordigheden en er werd te weinig gebruik gemaakt van snelle tempo aanvallen. Na de rust zetten de heren een tandje bij waardoor HCW als snel met tien doelpunten verschil voor kwam te staan. Dit kwam mede door het tempo hoog te houden en niet mee te gaan in het langzamere tempo van de tegenstander. Hierdoor konden de heren van HCW steeds vrijer gaan handballen, waardoor er zeer mooie doelpunten tot stand kwamen vanuit alle posities, hoek, opbouw en cirkel. De keeper van HCW verrichtte enkele zeer goede reddingen waardoor de tegenstander steeds meer de moed ging verliezen. Ondanks af en toe toch nog slordig balverlies wist HCW uiteindelijk de wedstrijd met 27-13 naar zich toe te trekken. Al met al was een leuke en sportieve wedstrijd van beide kanten, waar de scheidsrechter ook een positief aandeel in heeft gehad. Nu is het zaak voor HCW om dit spel en positieve gevoel vast te houden voor de volgende wedstrijden.

Overige uitslagen:
Artemis'15 D2-HCW D1 22-7
HCW B-Jongens-UGHV B1 12-24
Pacelli DC2-HCW C-meiden 26-11
Reflex HC1-HCW C-jongens 21-16
Reflex DS2-HCW Dames 2 18-10

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>