Vera en Judith in actie. Foto: PR
Vera en Judith in actie. Foto: PR

't Pluumke wint in Wierden

WINTERSWIJK - Op een koude vrijdagavond reisde team 1 van 't Pluumke'67 af naar Bc Flits in Wierden. 't Pluumke wist de punten mee te nemen naar Winterswijk.

De sporthal in Wierden was niet veel warmer dan de buitentemperatuur maar ondanks dat wist 't Pluumke beide dubbels te winnen. De herenenkel van Jeroen Rengelink liep moeizaam maar werd in drie sets gewonnen. Vera Prinsen verloor haar enkel en Pieter Schreurs en Judith Prinsen wisten knap te winnen. Dus kwam 't Pluumke met 1-5 voor. Om 23.00 uur werd pas met de mixen gestart aangezien de sporthal met veertien teams flink vol was. Iedereen was ondertussen goed warm gespeeld. De mix van Vera en Niek Cornelissen werd gewonnen en Judith en Pieter hebben na vier matchpoints de wedstrijd toch nog verloren. Uiteindelijk ging 't Pluumke er met een mooie 2-6 winst vandoor. Het was een lange avond maar het resultaat was uitstekend.
De overige uitslagen zijn:
Didam 3- 't Pluumke'67 2 6-2
Didam 6-'t Pluumke'67 4 6-2
Phido J2-'t Pluumke'67 J1 4-4

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>