Jubilerend Gevleugelde Vrienden houdt tentoonstelling

WINTERSWIJK - Op 24 november heeft postduivenvereniging (PV) 'Gevleugelde Vrienden' haar 55 jarig bestaan gevierd met een feestelijke bijeenkomst bij Eetcafé Kronenhuis.

Tijdens deze bijeenkomst werden de kampioenen van 2017 in het zonnetje gezet en werden de daarbij behorende prijzen uitgereikt. Ook kregen alle deelnemende liefhebbers een mooi levensmiddelenpakket aangeboden. R. Overbeek werd gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap.

Ook organiseert 'Gevleugelde Vrienden' weer haar jaarlijkse tentoonstelling en wel op vrijdag 8 en zaterdag 9 december in het clubgebouw aan de Ravenhorsterweg 68B, Winterswijk. Er zijn ruim 70 duiven te bewonderen, welke onderverdeeld zijn in vijf klassen, te weten de oude doffers, oude duivinnen, jonge doffers, jonge duivinnen en late jongen. Deze duiven worden vrijdagmorgen door een erkende keurmeester gekeurd. Op vrijdagavond is de tentoonstelling vanaf 20.00 uur geopend voor alle leden, donateurs en inzenders met hun partners en vindt tevens de prijsuitreiking plaats. Op zaterdagmiddag zijn alle belangstellenden welkom vanaf 14.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>