Skopein Wivoc Dames 1 houdt de punten in Winterswijk

WINTERSWIJK - Afgelopen zaterdag speelden de dames van Skopein Wivoc D1 tegen VCV uit Varsseveld. Een tegenstander waar ze de afgelopen jaren vaak leuke wedstrijden tegen gespeeld hebben. Echter, zij staan onderaan in het klassement in de promotieklasse. De doelstelling was om zoveel mogelijk punten te pakken. Dat is de dames van Skopein Wivoc gelukt, ze wonnen de wedstrijd met 3-1.

De eerste drie sets waren vergelijkbaar met elkaar. Skopein Wivoc D1 kon haar eigen spel spelen, waardoor er steeds een mooie voorsprong gecreëerd kon worden. De aanval werd goed opgebouwd, zodat er prachtige punten gescoord werden.
Af en toe kon VCV even terugkomen in het spel, maar daarna haalde Skopein Wivoc D1 overtuigend de sets binnen. De setstanden waren 25-12, 25-18 en 25-17.

De laatste set verliep niet zo gemakkelijk als de eerste drie. Het spel ging gelijk op, totdat VCV met een goede opslag sterker werd. De pass van Skopein Wivoc D1 was minder en ze kwamen op grote achterstand. Door wat wisselen van spelers, kwam de stand weer tot 22-22. Met nog een heel spannend eind werd het 26-28 voor VCV. Al met al was het voor Skopein Wivoc D1 een goede wedstrijd, waarbij een mooie en belangrijke overwinning werd geboekt.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>