Skopein Wivoc Heren 1 pakt de volle winst tegen Grol Heren 1

WINTERSWIJK - Op zaterdag 2 december speelde Skopein Wivoc Heren 1 tegen de heren uit Groenlo van Grol Heren 1. Met één van de spelverdelers geblesseerd, en op papier en in het verleden altijd een spannende wedstrijd. Skopein Wivoc wist de volle winst te behalen.

Zo geschiede de eerste set, het ging gelijk op tot de 12-12. Aan beide kanten werd er sterk gespeeld en er werd gevochten voor elk punt. Skopein Wivoc wist uiteindelijk toch een gaatje te slaan van zes punten. De set eindigde in 25-20.

De tweede set ging ook weer gelijk op aan het begin. Skopein Wivoc wist weer een voorsprong te pakken, maar Grol kwam sterk terug. Het einde van de set ging weer gelijk op en Grol wist nog op een voorsprong van 22-23 te komen, maar Skopein Wivoc won de set uiteindelijk met 25-23.

De derde set begon Grol met een voorsprong van 1-6, maar Skopein Wivoc wist dit gat te dichten en wist uiteindelijk het initiatief over te nemen. De set eindigde in 25-18.

De laatste set ging weer gelijk op tot de 9-9, waarna Skopein Wivoc een ruime voorsprong wist op te bouwen. Grol pakte nog enkele punten, maar Skopein Wivoc wist ook deze set te winnen, met een eindstand van 25-16.

De volgende competitiewedstrijd is om 13.00 uur in Warnsveld tegen WSV Heren 1.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>