Rob Boeijink en Harm Kappers bij hun nieuwe pand. Foto: Niels Blikman
Rob Boeijink en Harm Kappers bij hun nieuwe pand. Foto: Niels Blikman

Agro Service Winterswijk houdt open huis

WINTERSWIJK – Agro Service Winterswijk is een jong en groeiend bedrijf, dat sinds oktober gevestigd is aan de Snelliusstraat 28 in Winterswijk. Daar heeft het landbouwmechanisatiebedrijf de beschikking over een werkplaats van maar liefst 600 vierkante meter.

Door Lydia ter Welle

Agro Service Winterswijk houdt zich bezig met reparatie, service en onderhoud van land- en tuinbouwmachines, las- en constructiewerk en het maken en repareren van hydraulische slangen. Ook verkoop van tuin- en landbouwmachines behoort tot de mogelijkheden. Agro Service werkt niet alleen in Winterswijk en wijde omgeving, ook klanten over de grens in Duitsland weten het bedrijf uitstekend te vinden.

Rob Boeijink en Harm Kappers zijn de compagnons die het bedrijf begonnen. "We zijn in 2015 gestart aan de Lorentzstraat maar daar groeiden we al snel uit ons jasje. Daarom zijn we gaan zoeken naar een nieuwe, ruimere jas, en die hebben we gevonden aan de Snelliusstraat, in de voormalige timmerhal van de WBC. Daar hebben we echt ons plekje gevonden, en dat willen we graag laten zien aan iedereen. Aan onze klanten, die we dankbaar zijn voor het in ons gestelde vertrouwen, maar ook aan iedereen die wel eens wil zien wat wij als Agro Service Winterswijk te bieden hebben", vertelt Rob Boeijink. Daarvoor houdt Agro Service een open dag op vrijdag 24 november van 10.00 tot 21.00 uur.

Begonnen als landbouwmechanisatiebedrijf, doet het bedrijf intussen veel meer. "We voeren bijvoorbeeld ook reparaties uit bij industriële bedrijven en de hydrauliekservice maakt een grote vlucht. Niet alleen bij agrarische bedrijven maar ook bij allerlei andere bedrijven. Want wie met een hydraulische machine aan het werk is, zit niet te wachten op defecten zoals een lekkage. Als dat gebeurt, komen wij in beeld: we repareren ter plekke of in onze werkplaats en persen desgewenst nieuwe slangen op maat. Voor dit soort en andere reparaties waarbij snel handelen geboden is, zijn we ook 24/7 bereikbaar", legt Boeijink uit.

De open dag op vrijdag 24 november duurt van 10.00 tot 21.00 uur. Agro Service Winterswijk nodigt alle belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen aan de Snelliusstraat 28.


www.agroservicewinterswijk.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>