De medewerkenden aan de toneelvoorstelling van OBK in Miste. Foto: PR
De medewerkenden aan de toneelvoorstelling van OBK in Miste. Foto: PR

OBK Miste speelt blijspel 'Als er maar muziek in zit'

MISTE - OBK Miste speelt op zaterdag 25 november het komische blijspel 'Als er maar muziek in zit' geschreven door Evelien Evers. De uitvoeringen beginnen om 14.30 uur en om 20.00 uur bij Café-Restaurant Den Tappen in Miste.

In dit stuk gebeurt er elke keer wel iets bij de muzikale familie Derksen. Joris zorgt regelmatig voor opschudding om met steeds een ander vriendinnetje thuis te komen. Desi is zo'n aardig meisje en zit ook bij de muziek, maar Joris houd het liever bij aparte verschijningen, wat veel hilariteit met zich mee brengt. Hij zou een voorbeeld moeten nemen aan degelijke zus Sandra met aparte vogel André, welke al jaren bij elkaar zijn. Af en toe komt Opa Derksen langs om de boel een flink voor de gek te houden. Oma Lieftink is de stoorzender van het geheel. Een zeurderig typ, wat voor Opa Derksen weer voer is voor een valse noot aan zijn kant. Al met al een stuk met veel humor en rare verwikkelingen. Een leuk stuk voor iedere leeftijd die een ontspannen middag of een avondje uit willen hebben.

De regie is in handen van Willy Woordes, souffleuse is Lutina Woordes.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>