Zangklas krijgt coaching podiumkunst

WINTERSWIJK - Op dinsdag 31 oktober krijgt de zangklas van zangdocente Annette Weterings een groepscoaching op het gebied van interpretatie en presentatie. Deze vindt plaats in de balletzaal van muziekschool BoogieWoogie en is vrij toegankelijk voor toehoorders en belangstellenden.

Bij podiumkunst komt veel meer kijken dan de beheersing van de adem en stem. Weten waarover je zingt en jezelf presenteren zijn aspecten die bij een 'gewone zangles' wel ter sprake komen, maar onder invloed van aanwezigheid van publiek een eigen weg gaan leiden. Wat komt er zoal bij kijken als je het podium betreedt? Hoe ga je om met podiumvrees? Hoe kun je voorkomen dat een optreden een teleurstelling of een nare ervaring wordt? De coaching maakt zangers bewust van deze processen en reikt handvatten aan om van een presentatie een leerzaam moment te maken.

Deze workshop in de balletzaal van muziekschool BoogieWoogie, Roelvinkstraat 2 in Winterswijk is op dinsdag 31 oktober en begint om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De les is gratis toegankelijk voor toehoorders.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>