Sparen voor boodschappenpakket

Algemeen

WINTERSWIJK - Vanaf 22 oktober kan iedereen bij Plus Bruggers weer sparen voor een gratis boodschappenpakket van maar liefst 50 euro. PLUS verwacht dat de spaaractie net zo'n succes zal worden als de voorgaande boodschappenpakket-acties. Uit evaluatie van het MijnPLUSpanel blijkt namelijk dat ruim negen op de tien klanten meespaarden voor een boodschappenpakket en dat zij zó enthousiast waren, dat ze ook nu weer mee zullen deelnemen.

Wie de zegels niet wil sparen of wie zijn spaarboekje op een gegeven moment vol heeft, kan de zegels in de verzamelton bij de kassa deponeren. Deze zegels gaan dan volledig naar de Voedselbank Oost-Achterhoek.

Van zondag 22 oktober tot en met zaterdag 27 januari ontvangen klanten van Plus Bruggers bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 75 zegels is de spaarkaart vol en kan deze vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket. In het pakket zitten 21 producten van verschillende A-merken en het Plus Huismerk met een totale waarde van 50 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant