Rini en Paula te Kulve. Foto: PR
Rini en Paula te Kulve. Foto: PR

Rini te Kulve opnieuw drie jaar pachter 't Grachthuys

Algemeen

WINTERSWIJK - Op 1 november 2014 startte Rini te Kulve zijn activiteiten als gastheer, beheerder en horecaexploitant van 't Grachthuys. Destijds was een pachtcontract voor drie jaar overeengekomen. Tijdens de jaarlijkse evaluaties werd elke keer al duidelijk dat beide partijen, bestuur en pachter, tevreden waren over de samenwerking en de gang van zaken.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het bestuur graag het gesprek aanging met Rini over een nieuwe contractperiode. De gesprekken hebben rond de zomervakantie plaats gevonden
Na slechts enkele gesprekken werd er overeenstemming bereikt over een nieuw pachtcontract voor opnieuw drie jaar.

Op een prachtige dinsdagavond in september werd, op het terras onder het genot van een drankje, het nieuwe contract ondertekend.

Net als in de afgelopen jaren is het gastheerschap en het gehele beheer van het kulturhus in handen van de pachter. Ook in het nieuwe pachtcontract is bepaald dat het bestuur graag ziet dat het kulturhus optimaal geëxploiteerd wordt, primair in het kader van activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid in Bredevoort. De pachter werkt daarin nauw samen met de programmaraad. Daarnaast kan Rini als horecaondernemer de accommodatie optimaal gebruiken voor horecadoeleinden.

Het bestuur is verheugd dat Rini te Kulve ook de komende drie jaren de scepter zal zwaaien in 't Grachthuys. Sinds de opening in 2014 heeft 't Grachthuys zich weer een plaats verworven in het midden van de gemeenschap van Bredevoort en naaste omgeving en dat is in sterke mate de verdienste geweest van Rini, zijn vrouw Paula en hun team.

Het bestuur van de Stichting Beheer Kulturhus Bredevoort wenst Rini en Paula veel succes toe in de komende periode. En voor de Bredevoorters is de wens dat het kulturhus ook in de komende drie jaar bij diverse aangelegenheden een gezellige ontmoetingsplek is voor jong en oud.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant