NAH Café Winterswijk

WINTERSWIJK - MEE Oost houdt op zaterdag 21 oktober in Winterswijk een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn dan welkom bij het NAH Café in de Zonnebrinkkerk in Winterswijk.

In dit NAH Café komen Hans van Dam (docent hersenletsel) en zijn dochter Anne-Marije van Dam (yogadocente) vertellen over stress in het brein. Hoe werkt stress in onze hersenen? Wat zijn de gevolgen van langdurige stress? En welke invloed hebben yoga en meditatie?

Onderwerpen die besproken worden, zijn de uiteenlopende vormen en uitingen van stress; de hersenveranderingen die met stress samenhangen; wat gebeurt bij aanhoudende stress?; yoga en meditatie, wat houdt dit (niet) in?; de invloed van yoga en meditatie op de hersenen en wat je daarvan merkt.

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel, woonachtig in Winterswijk, zijn zaterdag 21 oktober van harte welkom om 10.00 uur in De Zonnebrinkkerk in Winterswijk. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar m.vandieren@mee-oost.nl. Ook partners en familieleden zijn van harte welkom.

Voor dit NAH Café geldt een eenmalige bijdrage van 7,50 euro per persoon. Daarnaast zijn consumpties voor eigen rekening. Voor meer informatie over het NAH Café kan men contact opnemen met Meike van Dieren van MEE Oost, te bereiken via T 0314 34 42 24 of m.vandieren@mee-oost.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten