Wethouder Te Gronde bij de opening van het klompenpad in zijn geliefde Woold. Foto: Bernhard Harfsterkamp
Wethouder Te Gronde bij de opening van het klompenpad in zijn geliefde Woold. Foto: Bernhard Harfsterkamp (Foto: Bernhard Harfsterkamp)

Gert-Jan te Gronde stopt in 2018 als wethouder

WINTERSWIJK - Vandaag deelde wethouder Gert-Jan te Gronde van de VVD mee, dat hij na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 niet meer beschikbaar is als wethouder. Hij maakte dit op Facebook bekend. Hij zegt dat het in 2018 "tijd is om de bakens te verzetten". Hij heeft vanaf 2010 "met ontzettend veel plezier het wethouderschap vervuld in prima samenwerking met mijn collega's in het college. We hebben volgens mij samen heel veel voor elkaar gekregen in Winterswijk."

Te Gronde stelt zich wel beschikbaar als gemeenteraadslid. "Op welke plek ik sta is op dit moment nog niet bekend. De VVD lijst zal later dit jaar vastgesteld worden door de leden van Winterswijkse VVD." Te Gronde is wethouder van financiën en ruimtelijke ordening in het buitengebied. Ook was hij verantwoordelijk voor toerisme en recreatie. Daarnaast was hij een gewaardeerd voorzitter van de stichting Waardevol Cultuurlandschap en droeg hij er aan bij dat er eindelijk glasvezel in het buitengebied aangelegd kon worden. Te Gronde maakte vanaf 2010 deel uit van een coalitie met CDA en Winterswijkse Belang.

reageer als eerste
Meer berichten