Wenters Goud, de 'marktplaats' voor Winterswijk. Foto: PR
Wenters Goud, de 'marktplaats' voor Winterswijk. Foto: PR

'Ruilen zonder Huilen' op Wenters Goud

WINTERSWIJK - Wenters Goud is al twee jaar de 'Winterswijkse marktplaats' waar deelnemers diensten met elkaar uitwisselen.

De leden doen een klussen voor elkaar en betalen elkaar in digitale pyrietjes waarmee ze dan weer diensten bij een ander kunnen 'kopen'. Het is 'ruilen zonder huilen', er komt geen geld aan te pas, het brengt leuke aanbiedingen, nieuwe contacten en haalt onvermoede nieuwe talenten in mensen naar boven.

Iedere één of twee maanden wordt een K(LETS) café gehouden met elkaar. Deze naam is afgeleid van LETS ( Local Exchange Trading System ), waarmee wereldwijd dit soort ruilclubs aangeduid worden. Belangstellenden kunnen helemaal vrijblijvend kennismaken met Wenters Goud op woensdag 18 oktober om 19.30 uur in 't Kreil, ingang Dingstraat. Dit is hèt moment om vragen te stellen, te kijken wat Wenters Goud voor iemand kan betekenen en gewoon met elkaar te kletsen over wat men zou kunnen doen voor elkaar. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom. Mensen die nieuwsgierig zijn maar op deze avond verhinderd zijn kunnen op de website of op de Facebookpabina terecht.


www.wentersgoud.nl

reageer als eerste
Meer berichten