Winterswijker overlijdt na steekpartij; twee plaatsgenoten aangehouden

WINTERSWIJK/REUTUM - In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 augustus om ongeveer 02:15 uur vond er een steekincident met dodelijke afloop plaats bij een horecagelegenheid aan de Oldenzaalseweg in Reutum.

Bij het steekincident kwam een 22-jarige man uit Winterswijk om het leven. Drie andere mannen raakten gewond. De drie gewonde mannen werden in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld en daarna door de politie aangehouden. Het betrof een 31-jarige man en een 34-jarige man uit Enschede en een 25-jarige man uit Winterswijk. Daarnaast hield de politie ook een 35-jarige vrouw uit Enschede en een 43-jarige man uit Winterswijk aan. De politie sluit andere aanhoudingen niet uit.

Team Grootschalige Opsporing
Over de toedracht van het steekincident is nog niets bekend. De politie is een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) gestart.

Politie zoekt getuigen
De politie is voor het onderzoek nog op zoek naar getuigen of mensen die over informatie beschikken over het incident. Men kan contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Wie anoniem wil blijven, kan zijn informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>