vacature

Media-adviseur binnendienst m/v bij Achterhoek Nieuws

Wij zijn op zoek naar een fulltime Media-adviseur binnendienst m/v. Ben jij de persoon die onze relaties graag goed adviseert en voorlicht over de mogelijkheden die Achterhoek Nieuws te bieden heeft en ben je commercieel ingesteld?

In deze functie ben je een belangrijke spil in het bedrijf. Je onderhoudt contacten met bestaande adverteerders, prospects, reclame- en mediabureaus. Als media-adviseur binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle producten en diensten uit ons multimediale portfolio.
Je werkt samen met de buitendienst en redactiemedewerkers en zult ook bij speciale uitgaven worden ingezet voor extra acquisitie. Jouw werkgebied is: Doetinchem, Oude IJsselstreek en Montferland. Wij zoeken iemand voor fulltime, maar 32 uur is ook bespreekbaar.

De persoon die binnen ons profiel past, houdt van openheid en voelt zich thuis in een dynamisch bedrijf waarin de gemoedelijke Achterhoekse sfeer behouden is gebleven. Jij bent altijd op de hoogte van nieuwe verdienmodellen in de mediawereld en kunt deze ook zelfstandig toepassen voor de merken waar je verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend ken je het (bedrijfs)leven in het gebied door en door en stel jij je klantgericht op.

Wekt deze advertentie jouw interesse? Stuur ons jouw sollicitatie en cv, t.a.v. Jan Oonk, via jan.oonk@achterhoeknieuws.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>