Afbeelding

Genieten van vier mooie tuinen

Algemeen

WINTERSWIJK - Op zondag 30 juli zijn vier tuinen in Winterswijk, Ratum en Oeding opengesteld van 10.00 tot 17.00 uur. Voor twee van deze tuinen is dit de laatste open dag van dit seizoen.

Tuinliefhebbers kunnen op deze extra open zondag nog eens rustig komen genieten van deze mooie tuinen, met inspirerende borders en gezellige zithoekjes, waar koffie of thee gedronken kan worden. De volgende tuinen zijn open: de tuin van Ada en Gertie Leuvenink, Böwingkamp 71, Oeding (net over de grens bij Kotten), de tuin van Gerda en Jan Wamelink, Kremerweg 10, Winterswijk-Ratum, de tuin van Janneke Helleman en Wiebe Poppe, Morgenzonweg 136, Winterswijk, de tuin van Lidy en Tonnie Buil, Morgenzonweg 150, Winterswijk.

Het zijn vier grote tuinen waarin veel te zien is. De eigenaren stoppen veel tijd en liefde in het onderhoud van deze tuinen en ze vinden het leuk om bezoekers te laten meegenieten van het resultaat. De tuinen van de familie Wamelink en van de familie Helleman/Poppe zijn ook nog open op de dinsdagen in augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Bij de VVV ligt een folder met meer informatie over de tuinen en de openingsdagen. De toegang is vrij, een kleine gift is welkom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant