Afbeelding

Skopein Wivoc 50 jaar

Algemeen

WINTERSWIJK - Op dinsdag 29 augustus 1967 is volleybalvereniging Wivoc ontstaan door een fusie van de twee Winterswijkse volleybalverenigingen Dis en Wenters. Dit jaar bestaat Skopein Wivoc dus 50 jaar. Zaterdag 2 september wordt het 50-jarig jubileum gevierd. De jubileumcommissie bestaande uit leden uit alle geledingen van de vereniging hebben een gezellig en sportief programma opgezet.

Activiteiten
Overdag vinden de activiteiten plaats bij Sportpark Jaspers, rondom de beach- en korfbal/hockeyvelden. Om 11.00 uur is er een zeskamp voor de jeugdspelers samen met hun broertjes en zusjes. Een deel van de spellen zijn volleybal gerelateerd en worden rondom de Nevobo volleybalbus gespeeld. De overige spellen worden begeleid door Wouter Beijers van Lifetime Xperience.

Vanaf 13.00 uur start het beachvolleybaltoernooi. Senioren, recreanten en oud-leden kunnen de competitie met elkaar aangaan. Alle wedstrijden zijn 4 tegen 4 en men probeert teams op niveau in te delen. Opgeven kan als dames, heren of mix team door een mailtje te sturen naar wivoc50jaar@outlook.com. Geef in de mail een teamnaam, niveau en samenstelling aan. Opgeven is nog mogelijk tot 31 juli.

Vanaf 15.00 uur is er in de kantine van korfbalvereniging Wiko een reünie voor leden, oud-leden, sponsoren en andere belangstellenden. Tijdens de reünie worden beelden getoond van 50 jaar Skopein Wivoc, is er tijd om gezellig bij te praten en zijn de laatste wedstrijden op de beachvelden te bekijken. De club hoopt veel oud-leden te mogen verwelkomen tijdens deze gezellige middag. Rond 17.00 uur is de prijsuitreiking van het beachvolleybal toernooi en rond 18.00 uur worden de festiviteiten bij Sportpark Jaspers afgerond.

Feest
De jubileumdag wordt uiteraard afgesloten met een knalfeest, waar we met zijn allen proosten op het 50-jarig bestaan. Deze avond word gehouden bij The Gallery van 20.30 tot 00.30 uur en is voor oud-leden, de senioren - en recreantenteams. Tijdens de feestavond zal ook hier beeldmateriaal van de afgelopen 50 jaar worden getoond. Dit beeldmateriaal zal na de feestavond beschikbaar komen op de website. Aanmelden kan nog door een mailtje te sturen naar wivoc50jaar@outlook.com, Bij opgave via de mail dient men de vijf euro voor de entree overmaken op NL62RABO0371270707 (o.v.v. jubileumfeest + naam) Zodra beide binnen zijn, komt men op de gastenlijst.

Beeldmateriaal
Wie nog (oude) foto’s, filmpjes of shirts van Skopein Wivoc heeft, kan contact opnemen met de jubileumcommissie via wivoc50jaar@outlook.com. De commissie is vooral op zoek naar beeldmateriaal uit de jaren 80 en 90.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant