Dauwtrappen, voor het zingen in de kerk

WINTERSWIJK - Bij de werkgroep Vorming en Toerusting is het idee opgekomen om op Hemelvaartsdag 'ouderwets' te gaan dauwtrappen. En dat gaat ook echt gebeuren. Een mooie route is uitgezet: 20 kilometer fietsen door onze mooie omgeving met beken en bossen, meren en vennetjes. Bijna helemaal over verharde wegen en fietspaden, dus iedereen, van 8 tot 88 kan meedoen. Onderweg is een pleisterplaats, waar we, met de zelf meegenomen broodjes, de inwendige mens versterken. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Het vertrek is om 6.00 uur 's morgens bij de Zonnebrinkkerk, waar men om 9.00 uur weer terug wil zijn voor de eredienst van die dag. Ds. Fransien van Keulen fietst mee en gaat voor in de dienst.
Deze viering gaat zeker door. De route is uitgeschreven en wordt aan een ieder uitgereikt. Er wordt gefietst in een aantal groepen, afhankelijk van het totaal aantal deelnemers. Daarom is aanmelding voor de fietstocht met vermelding van telefoonnummer en mailadres gewenst. Dit , om bij slecht weer, bericht te kunnen doen als het, onverhoopt, afgelast zou moeten worden maar ook om op de pleisterplaats aan te kunnen geven op hoeveel mensen moet worden gerekend. Er zijn geen kosten verbonden aan deze tocht.
Aanmelden kan bij Wim Tolkamp: wimtolkamp@gmail.com of tel. 06 48489868 of door een briefje in de bus te doen op Singelweg 11.
Tijdens de fietstocht of op de pleisterplaats kan iedereen gebedsintenties doorgeven aan ds. Fransien. Die worden om 9.00 uur in de dienst verwerkt.                                                                        

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>