Avond4daagse Winterswijk

WINTERSWIJK - De Avond4daagse in Winterswijk is van 29 mei tot en met 2 juni. Op woensdag 24 mei kan er door individuele wandelaars aangemeld worden voor de 68ste avond-4-daagse in Winterswijk. Dat kan van 18.30 tot 20.00 uur bij FC Winterswijk aan de Jaspersweg.

Er kan gekozen worden uit route-lengtes van 5, 10 of 15 kilometer, waarbij dit jaar voor het eerst de 15 km route (bijna) geheel apart loopt van de andere twee afstanden, zodat er voor deze categorie wandelaars meer variatie mogelijk is.

De start van de avondvierdaagse is op dinsdag 30 mei en de route die gevolgd wordt vanaf het terrein aan de Jaspersweg loopt via Freriks, de Pasbree en Pashegge naar de Rembrandtstraat en vervolgens naar het plantsoen bij de Berkhof, waarna op het Weeninkpad de pauze voor de 5 km-groepen is. De 10km-groepen vinden de pauzeplaats aan de Huininkmaat.

Via de website van FC Winterswijk zijn niet alleen de pauzeplaatsen, inschrijfkosten, maar ook de routes te vinden. Op het secretariaat tijdens de avondvierdaagse kunnen de routes ook afgehaald worden. Ook op maandag 29 en dinsdag 30 mei kan er nog voor vier avonden worden aangemeld, terwijl het elke avond mogelijk is om een startkaart voor één avond te kopen voor 3,50 euro per persoon.


www.fcwinterswijk.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>