Seniorensoos Meddo met fotograaf Hans Hendriks

MEDDO - Elke eerste vrijdagmiddag van de maand is er in Meddo een seniorensoos voor alle 55-plussers uit Meddo.

De locatie is verschillend, zo wordt er bij SC Meddo het spel jeu de boules gespeeld, bij de Eendracht wordt de koersbalmat uitgerold en bij Spiekerman en Motorhotel Meddo kan er gebiljart worden. Er is altijd tijd om te kaarten, een spelletje te doen zoals Rummikub of mens erger je niet, of gewoon gezellig met elkaar te kletsen. Soms is er een thema met een gastspreker of een andere activiteit, zo ook op vrijdag 2 juni: dan is fotograaf Hans Hendriks te gast om een fotopresentatie te verzorgen. Ook wordt er in de maanden maart tot en met oktober elke maand op zondagmiddag een fietstocht georganiseerd. Het vertrek is altijd vanaf de gymzaal aan de Goorweg om 13:30 uur. De komende fietstochten zijn op: 11 juni, 16 juli, 13 augustus, 17 september en 15 oktober.

Op vrijdag 2 juni komt Hans Hendriks een fotopresentatie geven. Hans is geboren in Winterswijk als zoon van een dominee. Hij heeft de eerste tien levensjaren in Winterswijk doorgebracht en heeft altijd iets met Winterswijk gehouden. In april 2011 is hij vanuit Deventer weer teruggekeerd naar zijn geliefde Winterswijk. Hij maakt prachtige foto's van het Winterswijkse landschap, maar ook van Het binnenste en buitenste van typisch Winterswijkse boerderijen, waarvan een boek uitgegeven is. Ook maakte hij vele foto's van Verdwijnende kippenhokken in de Achterhoek.
Natuurlijk is er daarna gelegenheid om te kaarten of een spelletje te doen of gewoon gezellig met elkaar te praten.

De seniorensoos is dit keer bij café restaurant Spiekerman, Goorweg 5 in Meddo, aanvang 14.00 uur.
Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Van te voren aanmelden is niet nodig. Wie vervoer nodig heeft, of een andere vraag heeft, kan bellen met Henriëtte Zieverink, tel. 0543-538980 of Joep Dorsthorst, tel. 0543-569472.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>