WR&PC-leden succesvol

Algemeen

WINTERSWIJK - De leden van de WRPC hebben zich afgelopen weekend succesvol getoond in alle takken van de paardensport. De vereniging organiseerde zelf een samengestelde wedstrijd dit weekend, wat inhoudt dat de deelnemers op het terrein dressuur moeten rijden, springen en crossen door het buitengebied rondom de manege. Het was een wedstrijd die opgezet was met prachtige hindernissen. Bij deze tak van de sport tellen de dressuurpunten, springpunten en crosspunten mee voor de eindstand. Fouten in het parcours worden van het totaal afgehaald.

Isa Berentsen reed met Cantodea in de klasse B naar een vierde plaats met een eindtotaal van 36,1 punt en ging foutloos door de cross en het springparcours. Jolien Kuenen reed met Aronada naar een vijfde plaats in de klasse L. Zowel met springen als crossen was zij foutloos.

Marly Aarnink reed met haar pony Gold dressuur in Varsseveld. Zij kwam uit in de klasse M2 en wist hier twee eerste prijzen in de wacht te slepen met 184,5 en 181 punten. Charlotte Almekinders kwam bij de paarden uit in dezelfde plaats met Georgina in de klasse B dressuur en behaalde tevens een eerste prijs met 208,5 punten.

Fabiƫnne Buunk ging met haar pony Hope Linda Loo naar Lichtenvoorde en reed daar in de klasse Bixie A naar een eerste en derde plaats.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant