Voorgaande jaren was het Tent Event een succes. Foto: PR
Voorgaande jaren was het Tent Event een succes. Foto: PR

Tent Event 'Samen in de Naam van Jezus'

WINTERSWIJK - De gezamenlijke kerken van Winterswijk organiseren voor de zesde keer het Tent Event Samen in de Naam van Jezus. Het Event vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei op de Scholtenburg in Winterswijk. Het thema is deze keer: Geloof geeft een Hoop Liefde.

Zaterdagochtend om 10.00 uur gaat het terrein open en rond 10.30 uur is de officiële opening van het Event met aansluitend een gezellige seniorenochtend met als speciale gast Annie Lensink. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Dit geldt trouwens voor het gehele weekend. Voor peuters en kleuters is er vanaf 10.30 uur van alles te doen in de kindertent en tegen 14.00 uur is er voor alle kids en tieners een broodje knakworst.

Zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur kunnen verschillende talenten worden bewonderd tijdens 'Talent in de tent', een talentenshow voor jong en oud. Later die middag, van 17.00 uur tot 19.00 uur, wordt er voor jeugd vanaf 10 jaar een 'Adventure 10+' gehouden. Geadviseerd wordt om oude kleding aan te trekken.

's Avonds tegen 19.30 uur is er in de grote tent een spetterende Praiseavond onder leiding van de SINVJ Band. Dit belooft weer een geweldige avond te worden en we hopen natuurlijk ook dit jaar op een volle tent. Aansluitend aan de Praiseavond is er een afterparty waarbij de deelnemers rond een kampvuur de avond gezellig afsluiten.

Zondag 21 mei om 11.30 uur gaat de tent weer open voor de gezamenlijke kerkdienst voor alle inwoners van Winterswijk en omstreken. Deze zal om 12.00 uur beginnen. Er zijn vanuit verschillende gemeentes sprekers, en de samenzang staat onder leiding van de SIDVJ band. Na afloop van de dienst is er tot 16.00 uur (met een uitloop tot 17.00 uur) van alles te doen op het terrein, in de vorm van leuke en interessante workshops voor zowel jong als oud. Zo zal bijvoorbeeld Bram Blouw op een heel luchtige wijze de verschillen tussen man en vrouw aankaarten. Op een heel leuke frisse manier zal met humor en diepgang gesproken worden over de verschillen.
Voor bezoekers die liever lekker creatief bezig zijn, is ook alle ruimte.

Tegen een kleine vergoeding zijn verschillende heerlijke versnaperingen te verkrijgen. Op zondag 21 mei om 17.00 sluiten we het Event af middels een Sing-out met muziek en een slotwoord. De deelnemende gemeentes nodigen iedereen ook dit jaar weer van harte uit om het Event te bezoeken en te ervaren dat Geloof daadwerkelijk een Hoop Liefde geeft. De deelnemende gemeentes zijn Pinkstergemeente Kandil Emas, de Protestantse gemeente Winterswijk, de Rooms-katholieke kerk, Evangeliegemeente Spoorzicht en de Vergadering van Gelovigen.


Facebook: samenindenaamvanjezus

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221778&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwswinterswijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=710,711" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>