'Høken veur blagen' met de Platte Band

Algemeen

BREDEVOORT - Voor de eerste keer in Bredevoort en (verre omgeving) wordt er een 'Plat Concert veur Blagen' gegeven. Op 5 november zaterdag wordt er 's avonds een Platte Avond gehouden met muziek in het Achterhoekse dialect. Maar voorafgaand worden er een uur lang, van 16.00 tot 17.00 uur, Normaalnummers gespeeld voor kinderen. Dit concert vindt plaats bij de firma Prinsen, aan de Winterswijksestraat 65 in Bredevoort.

De Platte Band bestaat uit spelers van sv Bredevoort 4 aangevuld met een paar fans. Eén van de kinderen van een bandlid vroeg of hij 's avonds mocht komen kijken. Hij kent, via zijn vader, natuurlijk al heel wat liedjes en wil dolgraag zijn vader eens zien optreden. Hij wil ook graag een keer 'høken en daldeejen'.
Daarom is bedacht om 's middags om 16.00 uur een concert speciaal voor kinderen te houden. De entree is gratis, moeders mogen mee als begeleider. Ook zij mogen gratis naar binnen. Er zit geen leeftijdslimiet aan de kinderen. Dus iedereen die zich nog kind voelt, is ook welkom!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant