Roelien Onnink in haar tuin, die nog twee dinsdagen open is. Foto: PR
Roelien Onnink in haar tuin, die nog twee dinsdagen open is. Foto: PR

Laatste kans bezichtiging tuin familie Onnink

Algemeen

WINTERSWIJK - Nog twee dinsdagen in juli is de tuin van de familie Onnink te bezichtigen en dan zit het er op, niet alleen voor dit jaar maar voor altijd. Aan een traditie die 17 jaar geleden begon, komt een einde. In het begin kreeg Roelien Onnink op allerlei momenten het verzoek om de prachtige tuin te mogen bekijken. Om het een beetje hanteerbaar te houden besloot ze elf jaar geleden om in de zomer elke dinsdag 'open tuin' te houden, zodat ze de andere dagen haar eigen gang kon gaan. In de loop van de jaren hebben andere tuinen zich bij dit initiatief aangesloten en ondertussen is het voor veel mensen uit de buurt en ook van net over de grens een jaarlijks terugkerend uitje geworden om deze bijzondere privétuinen in en om Winterswijk te bekijken. Ook veel vakantiegangers zijn enthousiast over de paradijsjes die ze te zien krijgen.

Iedereen die de tuin van de familie Onnink nog nooit gezien heeft, maar ook alle inmiddels trouwe bezoekers zouden op deze laatste dinsdagen nog even een kijkje moeten nemen en voor de laatste keer genieten van de gastvrijheid van Roelien en Wim Onnink. Met veel bezoekers kan het een onvergetelijk slot van een mooie tijdperk worden.

Uiteraard ontvangen ook de andere vier open tuinen u deze laatste dinsdagen in juli met veel plezier. Daarna houdt het seizoen voor nog drie tuinen op. Alleen de familie Wamelink gaat langer door en is ook alle dinsdagen in augustus open. Dus kom nu het nog kan!

Tuin 1 is van de familie Onnink, Bessinkgoorweg 7, Winterswijk-Corle; Tuin 2 is van de familie Dreijers, Corleseweg 9, Winterswijk-Corle; Tuin 3 is van de familie Buil, Morgenzonweg 150, Winterswij; Tuin 4 is van de familie Helleman/Poppe, Morgenzonweg 136, Winterswijk; Tuin 5 is van de familie Wamelink, Kremerweg 10, Winterswijk-Ratum.

De tuinen zijn open op dinsdagen tussen 10 en 17 uur. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant