Lekker zonnen en zwemmen.  Foto: PR
Lekker zonnen en zwemmen. Foto: PR

Start van hoogseizoen op Slingeplas en Hilgelo

Algemeen

WINTERSWIJK/BREDEVOORT - Op zondag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands in de Achterhoek en Liemers. In onze regio zijn dat 't Hilgelo en de Slingeplas. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren moet worden betaald.

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een wandeling maken, fietsen, kanovaren, waterfietsen, waterskiën/ wakeboarden of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan verschillende publieksevenementen op het programma. Op 11 juni vindt voor het tweede jaar op rij Ibiza Dance Festival op Hilgelo plaats.

Parkeren
Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per dag. Wie vaker een recreatieplas van Leisurelands bezoekt, kan overwegen een parkeerpas aan te schaffen. Via www.leisurelands.nl is deze te koop. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands en kost € 45,00 bij een bestelling via de website. Tot 1 mei profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slecht € 39,50 via de website.

Geen honden
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Stroombroek is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.


www.leisurelands.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant