Foto: PR 100% Winterswijk
Foto: PR 100% Winterswijk

Moederdag Cadeauspektakel

Algemeen

WINTERSWIJK - Zondag 8 mei is het Moederdag, een dag om mama's extra in het zonnetje te zetten. In Winterswijk maken shoppers kans op één van de vele mooie Moederdag-cadeaus, aangeboden door lokale winkeliers en horecaondernemers.

Bij besteding van 20 euro of meer in het winkelcentrum ontvangt men één flyer, die uiterlijk vrijdag 6 mei tot 18.00 uur ingevuld ingeleverd kan worden bij Boekhandel Kramer, Wooldstraat 24. De flyers liggen vanaf 21 april in de winkels.
Op zaterdag 30 april tussen 11.00 en 16.00 uur bij de Jacobuskerk in de Misterstraat maakt fotografe Annet Piek gratis foto's, waarin moeders centraal staan. De foto's verschijnen na bewerking op de Facebook-pagina van 100% Winterswijk. De foto met de meeste likes wint een fotoshoot en een fotoafdruk voor aan de muur van maximaal € 100,-. De cadeau-uitreiking van de foto- en flyeractie is op vrijdag 6 mei om 19.30 uur in het restaurant van de HEMA, Misterstraat 17. Aanwezigheid is verplicht om het cadeau in ontvangst te kunnen nemen.

Foto: PR 100% Winterswijk

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant