Foto: PR WAS
Foto: PR WAS

WAS exposeert in Museum KunstEnde

WINTERSWIJK - Bijna 70 cursisten, zowel beginners als gevorderden, van de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst tonen op zaterdag 16 april en zondag 17 april hun beste werk van het schilderseizoen 2015-2016. Het belooft een kleurrijke en boeiende tentoonstelling te worden, met ongeveer 130 schilderijen, tekeningen, collages en studies in allerlei formaten en stijlen, in Museum KunstEnde aan de Misterstraat 96 Winterswijk.

Tijdens de expositie kan het publiek een stem uitbrengen op het favoriete kunstwerk voor de publieksprijs. De onafhankelijke vakjury zal de geëxposeerde werkstukken beoordelen op schilderkunstige en artistieke kwaliteiten. De winnaars van de publieksprijs en juryprijs worden op zondag 17 april om 17.05 uur tijdens de afsluiting van de expositie bekend gemaakt..

Men kan zich ook informeren over de mogelijkheden en het cursusaanbod van de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst. De docenten -professionele en actieve kunstenaars- Robert Jansen en Vic Hulshof en het bestuur zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
De expositie is gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur op zaterdag 16 april en zondag 17 april.


www.winterswijkse academie.nl

tel. 0543-522881Meer berichten