Het team van Bakkerij  Koningsweg. Foto: Niels Blikman
Het team van Bakkerij Koningsweg. Foto: Niels Blikman

Bakkerij Koningsweg gaat weer open

Algemeen

WINTERSWIJK - Bakkerij Koningsweg heropent op 1 april – en dat is geen grap - de deuren, op het vertrouwde adres Koningsweg 30 bij de parkeerplaatsen van Avia tankstation Wikkerink.

Met de vertrouwde kwaliteit en het assortiment van bakker Gertjan Donderdoor wordt de winkel voortgezet. Gertjan heeft zijn kennis en kunde overgebracht op de medewerkers van bakkerij Koningsweg. Zo weet iedereen dat men er weer prima terecht kan voor smakelijk brood maar ook voor andere specialiteiten. Door de overdracht van kennis en recepten van Gertjan aan de medewerkers van bakkerij Koningsweg is de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd.

Rida Deunk gaat de winkel runnen samen met haar collega's. Het assortiment belegde broodjes wordt uitgebreid. Dat is immers een specialiteit van Rida, opgedaan in de jaren dat ze werkte voor Het Duitse Bakkertje. Deze broodjes zijn dagelijks te bestellen en worden bezorgd, zowel bij bedrijven als bij particulieren.

In de winkel is een gezellig hoekje ingericht met tafeltjes en stoelen, zodat iedereen die dat wil, zijn broodje, koffie of snacks op z'n gemak kan nuttigen in de zaak.
Bakkerij Koningsweg is van maandag tot en met vrijdag open van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur en op zondag kan iedereen er terecht voor lekkere versgebakken broodjes van 08.00 tot 11.00 uur. Bestellen kan via tel. 0543-745077.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant