Afbeelding
Skopein Wivoc

Skopein Wivoc zoekt nieuwe jeugdleden

Skopein Wivoc zoekt nieuwe jeugdleden

WINTERSWIJK- Skopein Wivoc is de volleybal vereniging van Winterswijk. Hier kunnen jong en oud gezellig volleyballen in competitie vorm of recreatief. Voor de jeugdafdeling is de vereniging op zoek naar nieuwe volleyballers om volgend seizoen weer leuke teams te kunnen samenstellen en mee te spelen in de competitie.

De jeugdafdeling van Wivoc telt op dit moment zo'n 50 leden in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar. Het merendeel zijn meiden maar er zijn ook een aantal jongens lid. Bij de jeugd staat het aanleren van een goede basis voorop, maar gezelligheid is zeker zo belangrijk.

In de Sinterklaas tijd nemen een paar Pieten de training over voor de kleinsten en oudere jeugdleden gaan vaak lootjes trekken met elkaar. Ook gaat carnaval niet ongemerkt voorbij en heeft de jeugd een heuse carnavalstraining. Het seizoen wordt afgesloten met een leuk jeugdkamp.
Dus iedereen die graag wil volleyballen en van gezelligheid houdt, is welkom.

Jongens die aan willen sluiten bij het jongensteam zijn welkom vanaf dinsdag 14 mei tot einde schooljaar om gratis mee trainen. Zij kunnen dan bepalen of volleybal hun sport is. Aanmelden en meer informatie via: tc-jeugd@wivoc.nl