Muzikanten en oud-muzikanten van Unity, het opleidingsorkest van Eendracht, met hun dirigent Gerd Wensink. Foto Anouk Kots
Muzikanten en oud-muzikanten van Unity, het opleidingsorkest van Eendracht, met hun dirigent Gerd Wensink. Foto Anouk Kots Foto: Anouk Kots

Music school bij Eendracht

Algemeen

WINTERSWIJK - Drie middagen muziek maken en daarna een concert geven: het kan bij de Eendracht music school!

Muziekvereniging Eendracht Winterswijk geeft een korte muziekcursus voor basisschoolleerlingen.Tijdens de music school leren de kinderen alles over muziek maken. De lessen zijn op woensdagmiddag 19 juni, 26 juni en 3 juli van 16.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagavond 5 juli geven de kinderen een echt concert, samen met andere onderdelen van de vereniging.

Op de music school maken de kinderen op een leuke en actieve manier kennis met verschillende instrumenten, ritmes en klanken. Natuurlijk mogen zij echt op de instrumenten spelen en ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geluid uitkomt.

Deelname aan de music school is gratis. De lessen zijn in de Klephoorn" 'aan de Laan van Hilbelink 6-9. Graag vooraf aanmelden bij Sandrien Huiskamp via sandrien@eendracht-winterswijk.nl of 06-23447508.


http://www.eendracht-winterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant