Het WUh, waar het Vrijwilligerspunt is gevestigd. Foto: PR
Het WUh, waar het Vrijwilligerspunt is gevestigd. Foto: PR

Nieuwe vacatures bij het Vrijwilligerspunt!

Algemeen

Nieuwe vacatures bij het Vrijwilligerspunt

WINTERSWIJK - Steeds meer organisaties weten de weg naar het Vrijwilligerspunt in het WUh te vinden. Een greep uit de vacatures.

Reistebrij:
Deze organisatie organiseert dagjes uit en vakanties voor mensen met een beperking. Ben je 18 jaar of ouder? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je in staat om in een team te werken? Weet je een prettige en positieve sfeer neer te zetten? Sta je gezond en stevig in je schoenen? En wil je bijdragen aan een leuke vakantie voor onze reizigers? Dan is men op zoek naar jou!

Wooncomplex de Molenaar (onderdeel van Marga Klompé):
De vrijwilliger schenkt koffie en fris. Maakt hapjes, deelt deze uit en helpt bv bij het in- en uitpakken van de afwasmachine. De te organiseren activiteiten worden telkens door 30 tot 40 personen bezocht. De activiteiten vinden plaats tijdens de kaart-, muziek- en bingoavonden in het wooncomplex.


Skopein Wivoc:
Zoekt een beheerder voor de beachvelden.
De in te zetten vrijwilliger, moet met mensen kunnen omgaan, flexibel zijn in inzetbaarheid volgens het reserveringen en rooster. Zowel overdag als ook 's avonds.(door de week en eventueel in het weekend)

Stichting WCL:
Zoekt klussers en coördinatoren en PR medewerkers voor de nieuwe erfgoedklusbrigade. De coördinator is iemand die nieuwe objecten en ook vrijwilligers gaat werven.
De PR vrijwilligers zijn er voor om het project bij de eigenaren onder de aandacht te brengen . Tevens hebben zij een adviserende rol, voor de opdrachtgever en de brigade.

Kunstoer:
Is op zoek naar gastheren en gastvrouwen om tijdens de pinksterdagen op een locatie met kunst bezoekers te begeleiden.

Zorgboerderij De Olden Gaorden:
Wil graag aan haar team een creatief en sociaal persoon toevoegen. De vrijwilliger helpt bij de organisatie van activiteiten op de zorgboerderij.

Het Vrijwilligerspunt:
Zelf is het vrijwilligerspunt op zoek naar personen die het leuk vinden om administratief werk voor het op te zetten servicebureau te doen. Het servicebureau gaat verenigingen en stichtingen ondersteunen bij administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Informatie is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerspunt in het WUh, Torenstraat 9, tel. 0543-20 00 26 of info@vpwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant