Het hoogseizoen voor de recreatieplassen komt er aan. Foto: PR
Het hoogseizoen voor de recreatieplassen komt er aan. Foto: PR

Start hoogseizoen op Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas

Algemeen

AALTEN/BORCULO/WINTERSWIJK - Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober.

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een wandeling maken, fietsen, kanovaren, waterfietsen, waterskiën/ wakeboarden of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Ook vinden er diverse sportevenementen plaats, zoals de Triatlon Aalten op Slingeplas op 17 juni.

Parkeren
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) vijf euro voor voertuigen tot zes meter en tien euro voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief drie respectievelijk zes euro. Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei aanstaande profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan 39,50 euro via de website. Via www.leisurelands.nl is deze te koop.

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.


www.leisurelands.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant